Rehabilitació d’un edifici d’oficines a Finlàndia

Es tracta d’un projecte integral i transversal que re-defineix l’entorn de treball tradicional, el re-pensa amb un especial focus en la base humana i el re-dissenya entenent-lo com una plataforma física i virtual.

A0_02_maitohorsma

L’edifici d’oficines Maitohorsma es concep per tal de transformar l’entorn de treball en un espai obert i eficient, incrementant la flexibilitat de treball a través d’una estructura basada en el valor de les persones, la responsabilitat social i el compromís mutu.

A0_06_maitohorsma

L’estratègia es basa en organitzar l’espai físic a través de la sobreposició d’una sèrie d’elements preindutrialitzats i permetre infinites possibilitats de configuració. La combinació d’aquests elements permet un espai continu i fluid amb una alta connectivitat dels espais.

Maitohorsma_01

La organització dels espais proposa un entorn obert i flexible definit per quatre escales diferents, que van des de l’escala individual (una zona personalitzable per tal de complir requisits individuals) fins a l’àmbit que defineix els usuaris del conjunt de l’edifici (que comprèn espais comuns, zones de pràctiques, espais de descans, zones de reconciliació familiar i la zona verda que conforma el terrat).

Maitohorsma_12

Projecte realitzat conjuntament amb Alberto Rosal (arquitecte) i Borja Ribas (enginyer)