- me

Som REHAB-me, un col·lectiu d’arquitectes per a la rehabilitació.

Des de REHAB-me treballem i investiguem entorn la rehabilitació i la gestió d’espais en estat de degradació o en desús.

REHAB-me es constitueix l’any 2011 en un context on la pràctica professional exigeix un reenfoc, a partir d’una reflexió transversal, vers una sensibilitat sobre l’entorn construït, una major consciència dels recursos que ens envolten,  i a través d’una estratègia de cooperació amb tots els agents implicats.

Zulema Josa   Arquitecta

Llicenciada per l’ETSAV-UPC el 2010 amb el “projecte de transformació i adaptació del Cebeci Han als límits del bazar cobert d’Istanbul”. Cursa una beca d’estudis a la Università degli Studi di Napoli Federico II. Complementa els seus estudis amb un Postgrau de Rehabilitació d’Edificis. Ha col·laborat en despatxos especialitzats en rehabilitació de patrimoni i obra pública. A partir del 2010 desenvolupa i dirigeix diverses obres de nova construcció i rehabilitació.

Roger Llimós   Arquitecte

Llicenciat per l’ETSAV-UPC el 2009 amb Pere Riera com a tutor. Cursa una beca d’estudis a l’ISA Saint Luc de Brussel·les. Formació complementària en rehabilitació energètica d’edificis. Fins el 2009 col·labora en diferents estudis joves d’arquitectura: Josep Camps/Olga Felip, Berta Barrio, Binari arquitectes, participant en la redacció de projectes i desenvolupament de concursos per a l’Administració Pública. Durant 4 anys treballa en el desenvolupament de concursos i projectes d’arquitectura en l’àmbit internacional. Posteriorment, col·labora amb els serveis tècnics municipals de Martorell en la reforma d’equipaments i espai públic.

Marta Marcet   Arquitecta

Llicenciada per l’ETSAV-UPC el 2007. Cursa una beca d’estudis a la Università degli Studi di Roma-Tre. Complementa els seus estudis amb un curs d’Ecodisseny i Sostenibilitat edificatòria, un Postgrau de Rehabilitació d’Estructures a l’Escola Sert i amb un Màster de Restauració i Rehabilitació d’Edificis a l’ETSAB-UPC. Ha col•laborat en diferents despatxos d’arquitectura, gestionant projectes de gran envergadura, projectant nous equipaments i edificis de vivenda pública i coordinant projectes d’edificis de gran alçada. Experiència en projectes de rehabilitació públics i privats.

Enric Pagès   Arquitecte

Llicenciat per l’ETSAV-UPC el 2011. Ha col·laborat, en la redacció i modificació de planejaments urbanístics, projectes d’urbanització, disseny d’espais públics; obra nova i rehabilitació d’edificis d’habitatges, oficines, hotelers i habitatges; a més de participar en concursos d’edificació i ordenació de l’espai públic.