CoWorking

Des de REHAB-me hem rehabilitat Ca l’Agustí i n’estem gestionant l’ús: un antic forn de pa reconvertit ara en espai coworking.

Ca l’Agustí és un espai de treball obert per a professionals de diferents disciplines que promou un marc col·laboratiu per a la investigació i la pràctica creatives.

El local té una superfície aproximada de 140m2 i està format per 3 espais diferenciats: el Cub, l’Obrador i l’Altell. El Cub es concep com un espai expositiu obert al carrer i reflex de les pràctiques que es produeixen a l’interior, amb capacitat també d’acollir exposicions temporals d’artistes i creadors externs. L’Obrador és un espai de treball diàfan que ofereix el confort necessari que demana el treball diari i a la vegada un ambient creatiu on generar sinergies entre professionals de diferents àmbits. D’altra banda, l’Altell es configura a mode de sala polivalent que funciona com a sala de reunions, espai per a tallers col·lectius o cursos.

L’espai està equipat amb taules de grans dimensions amb connexió de veu i dades, electricitat i il·luminació, i compta amb un servei de reprografia propi (impressores, fotocopiadores, enquadernadores, etc.).

Ca l’Agustí està situat al barri del Poble Sec de Barcelona, a la planta baixa del número 58 del carrer Poeta Cabanyes.

web: calagusti.rehab-me.net

+info: calagusti@rehab-me.net