Rehabilitació de Ca l’Agustí

02_CalAgustí_MG_0702_S

04_CalAgustí_MG_0681_S

07_CalAgustí_MG_0047_S

Estudi integral de rehabilitació i gestió d’ús d’un local en planta baixa al barri del Poble Sec de Barcelona. La proposta està enfocada a garantir un ús durable de l’espai reutilitzant tots els elements constructius funcionals possibles.

A partir d’un estudi previ de l’espai i en funció de les possibilitats d’usos que aquest ofereixi, es proposa a la propietat transformar l’antic forn de pa en un espai de treball compartit. L’espai entès a plataforma compartida per professionals de diferents disciplines cadascun amb diferents graus d’ocupació de l’espai, aconseguint així un ampli ventall de persones involucrades en el projecte del local.

Es planteja la intervenció com una rehabilitació de mínims que permeti a l’espai expressar-se amb tot el seu caràcter. En aquest sentit, s’enderroquen els falsos sostres existents i les compartimentacions; es reforça puntualment l’estructura i es construeix de nou la coberta del fons del local per deixar entrar la llum natural.