Reforma d’un habitatge al carrer Roser

01_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6498-Editar-2

04-2_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6556-Editar-2

05-1_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6605

06_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6625

02-1_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6519-Editar

02-2_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6520-Editar-2

03_MbMV_Reforma-carrer-Roser_MG_6531

Us preguntareu com un apartament de tan sols 40m2 pot tenir un safareig i un traster. També us preguntareu com, a més, hi poden haver convidats sense que la privacitat de ningú es vegi invadida. I a més, amb una sensació d’amplitud i fent possible que la casa tingui diferents facetes, punts de vista i versions!

La propietària és una ciutadana enamorada i compromesa amb Barcelona que manté fortes les seves arrels brasileires, amb els seus valors, estil de vida i idees molt clares.

L’estratègia projectual passa per tractar la cuina com un element de mobiliari central que articula el conjunt, connectant la sala d’estar-menjador amb l’entrada i  maximitzant la relació entre el pati interior i l’habitatge, generant un espai intermig on s’hi ubica el safareig.

Es recupera part del paviment hidràulic que s’ha conservat millor i que dona singularitat i caràcter a la zona d’estar i es mantenen les bigues de fusta tan característiques vistes, millorant l’aïllament tèrmic de la coberta.

La reforma d’aquest espai de 40m2 al Poble Sec és un projecte personal fet a mesura fins l’últim detall.

Tota una coneixença i aventura molt enriquidora.

Gràcies, Lia!