Reforma d’unes oficines a Gran Via

03_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3053

04_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3189

05_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3208-Editar-2

09_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3059

02_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3038

01_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3032

06_plajorrin_Reforma Oficines Gran Via_MG_3048

La reforma es planteja amb la premissa principal de realitzar el canvi d’ús mantenint la configuració original del pis (accés, patis, etc.), i s’organitza a partir de les crugies estructurals existents. Les zones de treball es situen als extrems de la planta, en contacte amb ambdues façanes, per tal de gaudir de les millors condicions ambientals i assolellament, mentre que la resta de dependències (recepció, office, lavabos, i sales de reunions) es col·loquen en les crugies centrals al voltant dels patis existents.