Programa REHAB

copy-aaff_postalweb-021.jpg aaff_postalweb-01aaff_postalweb-03 aaff_postalweb-04

El Programa actua fonamentalment en edificis de propietat privada o de l’ajuntament, o altres institucions públiques o fundacions de tipus assistencial i altres associacions; on els usuaris poden ser tant els propietaris com llogaters.

REHAB-me ofereix un servei integral de rehabilitació i gestió d’espais. El procés s’inicia en la localització i catalogació d’espais i edificis en desús i en estat de degradació. A partir d’aquests espais, REHAB-me informa de les possibilitats que ofereix el seu patrimoni al seu propietari i li ofereix la possibilitat de financiar la rehabilitació parcialment, a partir de l’explotació per part de tercers del patrimoni durant un cert període i a un preu reduït.

L’edifici es rehabilita i es lloguen els diferents espais, locals o habitatges a persones i famílies amb pocs recursos. La durada del conveni és proporcional a la inversió feta.

L’obra de rehabilitació es realitza amb contractes de Plans d’Ocupació i de transició laboral mitjançant la formació ocupacional en pràctiques a alumnes amb cursos especialitzats.